Toimitus, vaihto ja palautus

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50,00 € ostoksiin. Alle 50,00 € ostoksiin lisätään postitusmaksu 5,90 €.

Kotiinkuljetukset Postin Kotipaketilla tarjoamme hintaan 9,90 €. Kotipaketin postitushinta veloitetaan kaikista lähetyksistä.

Toimitusaika tuotteillamme on 2-5 arkipäivää tilausmääristä tai ruuhkasesongista riippuen.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla Cerberos-tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen tuotteen vastaanottopäivästä. Tuotetta saa sovittaa esimerkiksi koiran päälle siten, ettei tuote likaannu käytössä.

Tuotteen palautuksesta tulee tehdä meille kirjallinen ilmoitus yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@cerberos.fi. Emme ole velvoitettuja vastaanottamaan palautuksia, joista ei ole ennen postitusta tehty ilmoitusta!

Huomatkaa, että emme tarjoa maksutonta tuotteen palautusta tai vaihtoa, eli asiakkaan on kustannettava postituskulut meille itse. Jos kyseessä on vaihto, lähetämme uudet valjaat veloituksetta asiakkaalle onnistuneen palautusprosessoinnin jälkeen.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön, ehjä, pakkauksen sekä tuotteen on oltava myyntikuntoisia ja mukana on toimitettava sama sisältö kuin alkuperäispakkauksessa.

Koirankarvat tulee poistaa valjaista esimerkiksi teippiharjalla. Mikäli valjaissa on koirankarvoja sovituksen jäljiltä, minkä seurauksena valjaat joudutaan käsin puhdistamaan toimestamme, tullaan tästä perimään 10,00 € puhdistusmaksu.

Edullisimmin palautuksen/vaihdon saa lähetettyä Postin S-kokoisella Helposti-paketilla hintaan 6,90 €: https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/laheta-paketti/paketit-kotimaahan

Jos tuote on viallinen, niin silloin lähetämme uuden tuotteen veloituksetta tai teemme rahanpalautuksen tilauksesta. 

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamattomista lähetyksistä, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta 12 tunnin sisään tilauksen suorittamisesta, veloitetaan 12,90 € käsittelykuluja.

Jos tilauksen palautuksesta aiheutuu kaupalle kustannuksia (esim. palautus käyttäen postiennakkoa, palautustunnusta tms.), veloitetaan nämä kustannukset asiakkaalta. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilauksen summa vähennettynä edellä mainitulla kustannuksella. Jos tilauksen maksutavaksi oli valittu lasku, hyvitetään laskun summasta kustannuksen yli menevä osa, ja kustannus jää laskulle.

Huomaa että palautustunnuksemme käyttö ei ole maksutonta. Postin palautustunnuksemme käytöstä veloitetaan 9,70€. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilauksen summa vähennettynä edellä mainitulla kululla. Jos tilauksen maksutavaksi oli valittu lasku, hyvitetään laskun summasta käsittelykulun yli menevä osa, ja kulu jää laskulle.

Palautukset joista olemme saaneet ennakkoilmoituksen käsitellään 14 vuorokauden kuluessa niiden saapumisesta.